Tuin

Grasmaaiers, tuinmachines, bladblazers, maairobots, ...

Home » Tuin

Ons tuinassortiment

Uitgebreid assortiment

Heeft u een nieuwe tuinmachine nodig? Dan hebben wij voor u een zeer uitgebreid aanbod. Wij begeleiden u vakkundig in uw keuzes en zoeken mee naar de machine die het beste bij uw situatie past.
Ook voor tuingereedschap, meststoffen, tuinafrasteringen, enz. kan u bij ons terecht.

Eigen hersteldienst

Wij hebben onze eigen hersteldienst. Ideaal om u zo snel mogelijk te helpen met een herstelling of onderhoud. Contacteer ons voor een afspraak.

Plan vandaag je herstelling...

Verhuur tuinmachines

Heb je een bepaalde machine niet dagelijks nodig? Geen nood! Wij verhuren ook verschillende tuinmachines. Ontdek hier welke.

Huur hier je tuinmachine...
the dog

Grasmaaiers, hakselaars, heggenscharen, ...

Grasmachines

Snoeimachines en kantenmaaiers

Motorzagen

Voor je eigen tuin...

Bent u op zoek naar een grasmaaier of zitmaaier voor je eigen tuin? Wij zijn dealer van tal van kwalitatieve merken zoals Sabo, Husqvarna, Makita, … en gaan graag samen met u op zoek naar de grasmachine die het beste bij u en uw tuin past. Of bent u op zoek naar een robotmaaier of automower die het werk voor u doet? Ook hierin geven we graad de nodige raad en advies. Ontdek hieronder onze merken en hun gamma.

... of park

Niet alleen voor de particulier, maar ook voor de professional hebben wij tal van grasmachines in ons gamma. Of u nu op zoek bent naar een zitmaaier, frontmaaier of robotmaaier. Met merken zoals Husqvarna, Belrobotics, Grillo, … Gaan wij met u op zoek naar de ideale machine. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

the dog

Onze merken

Aspen

Aspen alkylaatbenzine. Beter voor mens, machine en milieu.

Aspen online

Folders

Er zijn momenteel geen folders beschikbaar voor dit merk.